Onderdelen Service

parts
Wij leveren originele onderdelen.

Onderhoudsbeurt

brakepads
Servicebeurt, remmen en remblokken vervangen voor een lage prijs.

Reparatie

Wij zijn tevens gespecialiseerd in onderhoud en herstel van auto's met de modernste remsystemen. ABC, ABS, ASR, BAS, ESP, SBS
maintenance

Contact

Infotikobv.nl
Operetteweg 36
1323VA  Almere
036-5464515

Mercedes-Benz originele onderdelen

 

Als gecertificeerd Mercedes service parts werkplaats weten we hoe belangrijk het is om voor het onderhoud van uw auto onderdelen toe te passen met de juiste kwaliteit, pasvorm en duurzaamheid.


Het is echter ook van belang dat die optimale conditie tegen een voordelig tarief gerealiseerd kan worden.
Als expert zijn wij in staat om via directe inkoop zgn. OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen te leveren, en bij reparatie toe te passen, van fabrikanten die door Daimler-Benz origineel toegepast worden..

OEM onderdelen

Autofabrikanten gebruiken voor vrijwel al hun niet specifiek ontworpen onderdelen diverse toeleveranciers ivm continuiteit, ISO & EPA normering, specialisatie en patenten.
In de eerste jaren van de modelreeks zijn service & reparatie onderdelen, ivm met licentie afspraken, uitsluitend via Mercedes-Benz verkrijgbaar.
Indien mogelijk, passen wij OEM / OES onderdelen toe die in feite, en dus in kwaliteit, exact hetzelfde zijn, en in enkele gevallen (Bosch ipv VDO, of Delphi ipv Bosch) zelfs beter, maar tegen aanzienlijk lagere prijzen.
Toeleveranciers zijn zoal: ATE, Behr, Bilstein, Bosch, Brembo, Eberspacher, Delphi, Febi, Hengst, Lemforder, Mann, Meyle, Nissens, Sachs, UNA, Zimmermann.

MB spec materialen

Ook ge- en verbruiks materiaal zoals filters, motor, versnellingsbak, rem & differentieel olie, airco en koelvloeistof dienen altijd aan de specificaties te voldoen die Daimler Benz gesteld heeft conform de eisen betreft samenstelling, duurzaamheid, toepassing, betrouwbaarheid en garantie.

  parts


Twijfels of vragen ? Kom eens langs voor een vrijblijvend advies of neem contact op.