TIKO-Logo

Expertise

voor kleine reparaties, maar ook voor gecompliceerde projecten en tuning.
Mercedes-Klassieker

Onderhoud & Diagnose

Houdt uw klassieker in topvorm tegen aanvaardbare kosten.
Onderhoud

Reparatie en Onderdelen

Heeft u een spoedklus ?
06-12099158
036-5464515
Infotikobv.nl

Onderhoud, Reparatie, Aankoopkeuring en Advies

 

Met de wetenschap dat uw auto wellicht wat ouder of oldtimer is vergen preventief onderhoud en reparatie niet alleen specialistische kennis maar realiseren we ons terdege dat uw voorliefde voor klassieke auto's in het algemeen en Mercedes-Benz in het bijzonder, wel betaalbaar moet blijven.

Als Mercedes Benz specialist biedt onze expertise U niet alleen duidelijk inzicht in de huidige status van uw aankoop maar tevens wat U op termijn kunt verwachten of uitsluiten.

 

STAR Diagnose

Als diagnose expert en Mercedes-Benz specialist zijn wij in staat om klachten en problemen met uw auto snel en dus voordelig op te lossen. Door complexe techniek van de hedendaagse motorvoertuigen en de talloze sensoren en meetpunten, is de juiste diagnose van belang om onderhoud en reparatie betaalbaar te houden.

 

Onderdelen Service

Door gebruik te maken van originele onderdelen waar het moet, merkfabrikaten waar het kan en gebruikte onderdelen als het mogelijk is, zijn wij in staat onderhoud, herstel, restauratie, vervangen en repareren, maar ook uw reguliere servicebeurt en APK, tegen concurrerende tarieven aan te bieden.

 

Garantie

Tiko reparatie en onderhoud streeft er naar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Primair door alleen de allerbeste materialen en vervanging onderdelen te gebruiken, maar ook door ons te conformeren aan de huidige eisen en richtlijnen zodat U jarenlang onbezorgd kunt genieten van uw klassieker.

 

Mercedes-Specialist